Inloggen bij Solcon Secure Webmail

Solcon Secure Webmail inloggen

 

Als je gebruik maakt van Solcon Secure Webmail, kun je op een veilige manier e-mails verzenden en ontvangen. Dankzij geavanceerde beveiligingstechnologieën ben je beschermd tegen malware, spam en andere online dreigingen. Solcon Secure Webmail biedt een gebruiksvriendelijke interface en handige functies om je e-mailervaring te optimaliseren.

Inloggen bij Solcon Secure Webmail is eenvoudig en snel. Volg gewoon de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot je account:

  1. Open je favoriete webbrowser en ga naar de Solcon-website.
  2. Klik op ‘Inloggen’ in de rechterbovenhoek van de pagina.
  3. Selecteer ‘Webmail’ uit het dropdown-menu.
  4. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in.
  5. Klik op ‘Inloggen’ om toegang te krijgen tot je Solcon Secure Webmail-account.

Zodra je bent ingelogd, heb je toegang tot al je e-mails en mappen. Je kunt e-mails lezen, beantwoorden, doorsturen en verwijderen. Ook kun je nieuwe berichten opstellen en verzenden naar je contacten. Solcon Secure Webmail zorgt ervoor dat al je communicatie veilig en privé blijft.

Veelgestelde vragen over Solcon Secure Webmail:

Hoe kan ik mijn wachtwoord voor Solcon Secure Webmail resetten?
Om je wachtwoord te resetten, ga je naar de Solcon-website en klik je op ‘Inloggen’. Klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten?’ en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Worden mijn e-mails automatisch gesynchroniseerd met mijn apparaten?
Nee, Solcon Secure Webmail synchroniseert je e-mails niet automatisch met je apparaten. Je kunt echter wel gebruikmaken van het IMAP-protocol om je e-mails handmatig te synchroniseren.
Kan ik bijlagen toevoegen aan mijn e-mails?
Ja, je kunt bijlagen toevoegen aan je e-mails in Solcon Secure Webmail. Klik eenvoudig op de knop ‘Bijlage toevoegen’ bij het opstellen van een nieuwe e-mail en selecteer het bestand dat je wilt toevoegen.
Hoe lang worden mijn e-mails bewaard in Solcon Secure Webmail?
De bewaartermijn van e-mails in Solcon Secure Webmail is afhankelijk van je specifieke accountinstellingen. Raadpleeg de documentatie of neem contact op met de klantenservice van Solcon voor meer informatie.