Inloggen bij Refdag Epaper

Refdag Epaper inloggen

 

Ben je op zoek naar de digitale versie van het Reformatorisch Dagblad? Dan is de Refdag Epaper precies wat je nodig hebt. Met de Refdag Epaper kun je altijd en overal toegang krijgen tot het laatste nieuws, de opinieartikelen en de achtergrondverhalen van het Reformatorisch Dagblad. Of je nu onderweg bent, op je werk zit of gewoon lekker thuis wilt ontspannen met een kopje koffie, met de Refdag Epaper ben je altijd op de hoogte.

Met de Refdag Epaper kun je de krant lezen op je computer, tablet of smartphone. De digitale versie is exact hetzelfde als de papieren editie, maar dan met een aantal handige extra functies. Zo kun je bijvoorbeeld artikelen bewaren om later terug te lezen, kun je gemakkelijk zoeken naar specifieke onderwerpen en kun je eenvoudig navigeren door de verschillende rubrieken. Bovendien kun je met de Epaper altijd de krant van de afgelopen zeven dagen teruglezen, zodat je nooit iets hoeft te missen.

Inloggen bij Refdag Epaper

Om toegang te krijgen tot de Refdag Epaper, dien je een abonnement te hebben op het Reformatorisch Dagblad. Met dit abonnement kun je inloggen op de website of in de app, waarna je direct toegang hebt tot de digitale versie van de krant. Het inloggen is erg eenvoudig. Je gebruikt gewoon dezelfde inloggegevens als voor je abonnement.

Heb je nog geen abonnement op het Reformatorisch Dagblad? Dan kun je eenvoudig een abonnement afsluiten via de website. Met een abonnement krijg je niet alleen toegang tot de Refdag Epaper, maar ontvang je ook de papieren editie van de krant op je deurmat. Zo kun je zelf kiezen hoe je het nieuws het liefst leest.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Je kunt eenvoudig een abonnement afsluiten via de website van het Reformatorisch Dagblad. Klik op de ‘Abonneren’ knop en volg de instructies op het scherm. Je hebt de keuze uit verschillende abonnementsvormen, zoals een digitaal abonnement, een papieren abonnement of een combinatie-abonnement. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en vul je gegevens in. Na het afronden van de betaling heb je direct toegang tot de Refdag Epaper.

Kan ik de Refdag Epaper ook op meerdere apparaten lezen?

Ja, je kunt de Refdag Epaper lezen op meerdere apparaten. Na het inloggen met je abonnementsgegevens kun je de Epaper openen op je computer, tablet en smartphone. Zo kun je altijd en overal het nieuws lezen, waar je ook bent. Het aantal apparaten waarop je de Epaper kunt lezen is onbeperkt, dus je kunt de krant delen met je partner, kinderen of andere gezinsleden.

Hoe kan ik oude krantenartikelen teruglezen?

Met de Refdag Epaper kun je gemakkelijk oude krantenartikelen teruglezen. In de app of op de website kun je de krant van de afgelopen zeven dagen openen. Blader eenvoudig terug naar de gewenste datum en je hebt direct toegang tot alle artikelen van die dag. Zo kun je altijd het nieuws van de afgelopen week nog eens rustig doorlezen.