Inloggen bij Reaal Partner

Reaal Partner inloggen

 

Reaal Partner is een platform voor financieel adviseurs waar zij toegang hebben tot verschillende tools en informatiebronnen om hun werk te vergemakkelijken. Het doel is om adviseurs te ondersteunen bij het geven van passend advies aan hun klanten.

Een belangrijk onderdeel van Reaal Partner is de mogelijkheid om in te loggen. Via de portal kunnen adviseurs rapportages inzien, communiceren met Reaal en hun klantgegevens beheren. In dit artikel delen we meer informatie over het inlogproces bij Reaal Partner.

Inloggen bij Reaal Partner

Om gebruik te maken van Reaal Partner dien je eerst in te loggen. Dit kan via de startpagina van Reaal, waar je rechtsbovenin op de knop ‘Inloggen’ kunt klikken. Vervolgens kom je op de inlogpagina terecht waar je je gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren. Let op: je hebt hiervoor een persoonlijk account nodig dat je kunt aanvragen via de website.

Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je op de inlogpagina klikken op ‘wachtwoord vergeten’ en wordt er een link gestuurd zodat je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Als je succesvol bent ingelogd kom je terecht op de startpagina van Reaal Partner. Hier vind je een overzicht van de beschikbare tools en informatiebronnen. Ook kun je gebruik maken van de zoekfunctie bovenin het scherm om snel te vinden wat je zoekt.

FAQ

  • Hoe vraag ik een persoonlijk account aan voor Reaal Partner?

    Je kunt een persoonlijk account aanvragen via de website van Reaal. Klik hiervoor op ‘registreren’ en volg de stappen. Na goedkeuring ontvang je je inloggegevens per e-mail.

  • Ik heb problemen met inloggen, wat moet ik doen?

    Als je problemen hebt met inloggen bij Reaal Partner kun je contact opnemen met de klantenservice van Reaal. Zij helpen je graag verder.

  • Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

    Ja, je kunt je wachtwoord wijzigen via de inlogpagina van Reaal. Klik hiervoor op ‘wachtwoord vergeten’ en volg de stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.