Inloggen bij Ouderportaal Ggd

Ouderportaal Ggd inloggen

 

Ouderportaal Ggd is een handig platform dat ouders en verzorgers in staat stelt om op een eenvoudige en effici├źnte manier te communiceren met de GGD. Het biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving waarin ouders belangrijke informatie over de gezondheid en ontwikkeling van hun kind kunnen vinden. Ouderportaal Ggd biedt tevens de mogelijkheid om afspraken te maken, vaccinaties bij te houden en relevante documenten te delen. Met Ouderportaal Ggd hebben ouders altijd toegang tot de benodigde informatie en kunnen ze gemakkelijk contact opnemen met de GGD.

Inloggen bij Ouderportaal Ggd is eenvoudig en snel. Ouders en verzorgers krijgen toegang tot het portaal door een persoonlijk account aan te maken. Dit kan online via de website of via de mobiele app van Ouderportaal Ggd. Na het aanmaken van een account ontvangt de gebruiker een bevestigingsmail met de inloggegevens. Met deze gegevens kan er vervolgens ingelogd worden op het portaal.

Inloggen via de website

Om in te loggen via de website van Ouderportaal Ggd, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Open uw webbrowser en ga naar de website van Ouderportaal Ggd.
  2. Klik op de knop “Inloggen” of een vergelijkbare optie op de website.
  3. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden.
  4. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot uw account.

Inloggen via de mobiele app

Als u liever via de mobiele app wilt inloggen, kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Download de Ouderportaal Ggd app uit de App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).
  2. Open de app op uw mobiele apparaat.
  3. Klik op de knop “Inloggen” op het startscherm van de app.
  4. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in.
  5. Tik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot uw account.

Na het succesvol inloggen krijgt u toegang tot alle functionaliteiten van Ouderportaal Ggd, waaronder het raadplegen van gezondheidsinformatie, het maken van afspraken en het delen van documenten. Het is belangrijk om uw inloggegevens goed te bewaren en niet met anderen te delen om de privacy en veiligheid van uw account te waarborgen.

FAQ

Hoe kan ik een account aanmaken bij Ouderportaal Ggd?

Om een account aan te maken bij Ouderportaal Ggd, gaat u naar de website of de mobiele app en klikt u op de optie “Account aanmaken”. Volg de instructies en vul alle gevraagde gegevens in om uw account succesvol aan te maken.

Kan ik Ouderportaal Ggd ook gebruiken voor mijn andere kinderen?

Ja, u kunt Ouderportaal Ggd gebruiken voor al uw kinderen. Na het inloggen kunt u eenvoudig schakelen tussen de profielen van uw kinderen om de benodigde informatie te raadplegen.

Kan ik de afspraken en vaccinaties van mijn kinderen in de app bekijken?

Ja, nadat u bent ingelogd, heeft u toegang tot de afspraken en vaccinaties van uw kinderen. U kunt deze informatie bekijken, wijzigen en aanvullen.