Inloggen bij Ons Viva

Ons Viva inloggen

 

Ons Viva is een platform dat jou helpt bij het organiseren en plannen van je dagelijkse taken. Of het nu gaat om de boodschappen, afspraken of het bijhouden van je financiën, Ons Viva zorgt ervoor dat je alles op één plek kunt beheren.

Met Ons Viva hoef je geen aparte apps of tools meer te gebruiken om je taken te beheren. Alles wat je nodig hebt, is beschikbaar op één handige plek. Of je nu op je computer bent, onderweg bent met je smartphone of thuis op de bank zit met je tablet, Ons Viva is altijd toegankelijk.

Inloggen bij Ons Viva

Om toegang te krijgen tot Ons Viva, moet je eerst inloggen op het platform. Ga naar de website van Ons Viva en zoek naar de knop “Inloggen”. Klik hierop en je wordt doorverwezen naar de inlogpagina.

Op de inlogpagina moet je je gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Heb je nog geen account? Klik dan op de knop “Registreren” en volg de stappen om een account aan te maken.

Als je je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevuld, klik je op de knop “Inloggen” en word je naar je persoonlijke dashboard geleid. Hier vind je al je taken, afspraken en andere belangrijke informatie die je hebt ingesteld.

Ons Viva biedt ook de mogelijkheid om in te loggen met je Google- of Facebook-account. Hierdoor hoef je niet telkens je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen, maar kun je eenvoudig inloggen met je bestaande gegevens.

FAQ

Hoe kan ik een nieuw account aanmaken op Ons Viva?
Om een nieuw account aan te maken op Ons Viva, ga je naar de website en klik je op “Registreren”. Volg vervolgens de stappen om je account aan te maken.
Kan ik inloggen bij Ons Viva met mijn Google-account?
Ja, je kunt inloggen bij Ons Viva met je Google-account. Op de inlogpagina kun je kiezen voor de optie “Inloggen met Google” en inloggen met je bestaande gegevens.
Kan ik Ons Viva gebruiken op mijn smartphone?
Ja, Ons Viva is toegankelijk op zowel smartphones als tablets. Je kunt de Ons Viva-app downloaden via de App Store of Google Play Store.
Kan ik mijn taken en afspraken synchroniseren met andere agenda-apps?
Op dit moment biedt Ons Viva geen synchronisatiemogelijkheden met andere agenda-apps. Alle taken en afspraken moeten handmatig worden ingevoerd in Ons Viva.