Inloggen bij Olvg

Olvg inloggen

 

OLVG, het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, is een toonaangevend ziekenhuis in Amsterdam. Met meerdere locaties in de stad biedt OLVG hoogwaardige medische zorg aan haar patiënten. Of het nu gaat om spoedeisende hulp, specialistische behandelingen of poliklinische consulten, bij OLVG staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal.

Als u een afspraak wilt maken of medische gegevens wilt opvragen bij OLVG, is het handig om te weten hoe u kunt inloggen in het systeem van het ziekenhuis. Hieronder leest u meer over hoe u kunt inloggen bij OLVG.

Inloggen bij OLVG

Om in te loggen bij OLVG en toegang te krijgen tot uw medische gegevens, kunt u gebruikmaken van het online patiëntenportaal van het ziekenhuis. Hier logt u in met uw persoonlijke gegevens, waarna u toegang heeft tot onder andere uw afspraken, labuitslagen en medicatieoverzicht.

Voor het inloggen heeft u een DigiD met sms-functie nodig. Hiermee kunt u veilig inloggen en uw medische gegevens raadplegen. Volg de stappen op het inlogscherm van OLVG en binnen enkele minuten heeft u toegang tot alle relevante informatie.

FAQ

Hoe kan ik een afspraak maken bij OLVG?

U kunt een afspraak maken bij OLVG door telefonisch contact op te nemen met de polikliniek van het desbetreffende specialisme. Ook is het vaak mogelijk om online een afspraak in te plannen via het patiëntenportaal.

Wat moet ik meenemen naar een afspraak bij OLVG?

Bij uw afspraak bij OLVG dient u uw identiteitsbewijs, zorgpas en eventuele verwijsbrief mee te nemen. Vergeet ook niet uw actuele medicatielijst en eventuele vragen die u wilt stellen aan de specialist.