Inloggen bij My Greetz

My Greetz inloggen

 

Mijn Greetz is een online platform waar je gepersonaliseerde wenskaarten en cadeaus kunt maken en versturen naar je dierbaren. Het stelt je in staat om creatief te zijn en een persoonlijk tintje toe te voegen aan je felicitaties, bedankjes, condoleances en andere speciale momenten. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, geboorte of gewoon om iemand een hart onder de riem te steken, bij Mijn Greetz vind je altijd iets passends.

Met Mijn Greetz kun je eenvoudig een account aanmaken en inloggen om aan de slag te gaan met het maken van je eigen wenskaarten en cadeaus. Het proces is snel en eenvoudig, zodat je binnen enkele minuten klaar bent om je creatie te verzenden. Of je nu kiest voor een bestaand ontwerp of liever zelf aan de slag gaat met je eigen foto’s en tekst, met Mijn Greetz is alles mogelijk.

Inloggen bij Mijn Greetz

Om toegang te krijgen tot Mijn Greetz en je kaarten en cadeaus te kunnen beheren, dien je eerst in te loggen op je account. Dit kun je doen door naar de website van Mijn Greetz te gaan en rechtsboven op “Inloggen” te klikken.

Vervolgens wordt er gevraagd om je e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat je de juiste gegevens invoert, zodat je direct toegang krijgt tot je persoonlijke account. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen door op de optie “Wachtwoord vergeten?” te klikken.

Na het inloggen kom je terecht op je persoonlijke overzichtspagina. Hier kun je al je opgeslagen ontwerpen bekijken, nieuwe kaarten en cadeaus maken en verzenden, en je eerdere bestellingen bekijken. Het is ook mogelijk om je adresboek bij te werken, zodat je altijd de juiste adressen paraat hebt wanneer je een kaart wilt versturen.

FAQ

Hoe maak ik een account aan bij Mijn Greetz?
Om een account aan te maken bij Mijn Greetz, ga je naar de website en klik je op “Registreren”. Volg vervolgens de stappen om je gegevens in te voeren en je account te activeren.
Kan ik ook een kaart versturen zonder account?
Nee, een account is vereist om kaarten en cadeaus te kunnen maken en versturen via Mijn Greetz. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot je ontwerpen en eerdere bestellingen.
Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Mijn Greetz?
Het aanmaken van een account bij Mijn Greetz is gratis. Je betaalt alleen voor de kaarten en cadeaus die je bestelt, inclusief eventuele verzendkosten. De prijzen variƫren afhankelijk van het gekozen product en ontwerp.
Hoe lang duurt het voordat mijn kaart of cadeau wordt bezorgd?
De levertijd van je kaart of cadeau hangt af van het gekozen product en de verzendoptie die je selecteert. Mijn Greetz streeft ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. In de meeste gevallen kun je rekenen op een bezorging binnen enkele werkdagen.