Inloggen bij My Adecco

My Adecco inloggen

 

Ben je op zoek naar een manier om gemakkelijk je werkzaken te regelen? Dan is My Adecco de oplossing voor jou! Met My Adecco heb je altijd en overal toegang tot al je gegevens en kun je eenvoudig je werkgerelateerde zaken regelen. Of het nu gaat om het bekijken van je gewerkte uren, het aanpassen van je beschikbaarheid of het downloaden van je loonstroken, met My Adecco heb je alles binnen handbereik.

My Adecco is een online platform speciaal ontwikkeld voor flexwerkers van Adecco. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface waar je als flexwerker direct mee aan de slag kunt. Of je nu thuis bent, onderweg of op je werk, met behulp van My Adecco heb je altijd en overal toegang tot je persoonlijke gegevens en kun je snel en eenvoudig de nodige acties uitvoeren.

Inloggen bij My Adecco

Om gebruik te maken van My Adecco dien je eerst in te loggen met je persoonlijke accountgegevens. Ga naar de website van Adecco en klik op de inlogpagina. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. Indien je nog geen account hebt, kun je deze eenvoudig aanmaken door te klikken op ‘Account aanmaken’ en de benodigde gegevens in te vullen.

Eenmaal ingelogd kom je terecht op het overzichtsscherm van My Adecco. Hier vind je alle informatie met betrekking tot je werkzaken. Je kunt onder andere je persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen, je gewerkte uren en planning inzien, je beschikbaarheid wijzigen en je loonstroken downloaden. Daarnaast kun je via My Adecco ook direct contact opnemen met je contactpersoon bij Adecco en eventuele vragen stellen.

FAQ

Hoe kan ik een account aanmaken bij My Adecco?

Om een account aan te maken bij My Adecco ga je naar de website van Adecco en klik je op de inlogpagina. Hier vind je de optie ‘Account aanmaken’. Klik hierop en volg de instructies om je persoonlijke gegevens in te vullen en een account aan te maken.

Hoe kan ik mijn gewerkte uren inzien?

Om je gewerkte uren in te zien ga je na het inloggen naar het overzichtsscherm van My Adecco. Hier vind je een tabblad of sectie met de naam ‘Gewerkte uren’. Klik hierop om een overzicht te krijgen van je gewerkte uren per periode.

Kan ik mijn beschikbaarheid aanpassen via My Adecco?

Ja, je kunt je beschikbaarheid gemakkelijk aanpassen via My Adecco. Ga na het inloggen naar het overzichtsscherm en zoek naar de optie ‘Beschikbaarheid’. Klik hierop en volg de instructies om je beschikbaarheid aan te passen.

Hoe kan ik mijn loonstroken downloaden via My Adecco?

Om je loonstroken te downloaden ga je na het inloggen naar het overzichtsscherm van My Adecco. Hier vind je een tabblad of sectie met de naam ‘Loonstroken’. Klik hierop om een overzicht te krijgen van je beschikbare loonstroken. Klik op de gewenste loonstrook om deze te downloaden.

Hoe neem ik contact op met mijn contactpersoon bij Adecco?

Via My Adecco kun je gemakkelijk contact opnemen met je contactpersoon bij Adecco. Ga naar het overzichtsscherm en zoek naar de optie ‘Contact’. Hier vind je de contactgegevens van je contactpersoon en kun je via telefoon, e-mail of chat contact opnemen.