Inloggen bij Mijnkinddossier

Mijnkinddossier inloggen

 

Mijnkinddossier is een handig online platform waar ouders toegang hebben tot belangrijke informatie over de gezondheid en ontwikkeling van hun kinderen. Door middel van Mijnkinddossier kunnen ouders eenvoudig de groeicurve en vaccinatiegegevens van hun kinderen bekijken, afspraken met het consultatiebureau inplannen en belangrijke berichten van de GGD ontvangen.

Daarnaast biedt Mijnkinddossier ouders de mogelijkheid om zelf relevante informatie toe te voegen, zoals allergieën of medicijngebruik, zodat alle belangrijke gegevens op één centrale plek worden bewaard en gedeeld met zorgverleners.

Inloggen bij Mijnkinddossier

Om toegang te krijgen tot Mijnkinddossier, kunnen ouders eenvoudig inloggen met hun DigiD. Door in te loggen met DigiD wordt de veiligheid en privacy van de gegevens van ouders en kinderen gewaarborgd, aangezien DigiD als betrouwbaar authenticatiemiddel wordt gezien.

Na het inloggen krijgen ouders direct toegang tot het dossier van hun kinderen en kunnen zij alle informatie inzien en beheren. Het is belangrijk om regelmatig in te loggen en de gegevens up-to-date te houden, zodat zorgverleners altijd beschikken over de meest actuele informatie.

FAQ

  • Hoe vaak moet ik inloggen bij Mijnkinddossier?

    Het wordt aangeraden om regelmatig in te loggen bij Mijnkinddossier, bijvoorbeeld bij belangrijke afspraken of wanneer er relevante informatie toegevoegd moet worden.

  • Kan ik ook de gegevens van meerdere kinderen beheren in Mijnkinddossier?

    Ja, ouders kunnen in Mijnkinddossier de gegevens van al hun kinderen beheren en inzien.

  • Zijn de gegevens in Mijnkinddossier veilig?

    Ja, de gegevens in Mijnkinddossier zijn veilig. Door in te loggen met DigiD wordt de privacy en beveiliging van de gegevens gewaarborgd.