Inloggen bij Mijn Umc Portaal

Mijn Umc Portaal inloggen

 

Mijn Umc Portaal is een online platform waar patiënten toegang hebben tot hun medische gegevens en communiceren met hun zorgverleners. Het biedt een veilige en gemakkelijke manier om afspraken te maken, uitslagen in te zien en vragen te stellen.

Door in te loggen bij Mijn Umc Portaal krijgen patiënten direct toegang tot hun persoonlijke dossier. Dit stelt hen in staat om hun gezondheidsinformatie te bekijken, zoals laboratoriumresultaten, medicatieoverzichten en afspraken.

Inloggen bij Mijn Umc Portaal

Om in te loggen bij Mijn Umc Portaal, kunnen patiënten hun persoonlijke inloggegevens gebruiken die zij hebben ontvangen van hun zorgverlener. Door naar de website te gaan en de juiste gegevens in te voeren, krijgen zij direct toegang tot hun account.

Het inlogproces is eenvoudig en veilig, waardoor patiënten snel kunnen navigeren naar de informatie die zij nodig hebben. Daarnaast kunnen zij via het portaal ook berichten sturen naar hun zorgverleners en eventuele vragen stellen over hun behandeling.

Veelgestelde vragen over Mijn Umc Portaal

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen in Mijn Umc Portaal?

Om uw wachtwoord te wijzigen, kunt u inloggen op het portaal en naar de accountinstellingen gaan. Hier heeft u de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen en op te slaan.

Kan ik de afspraken met mijn zorgverlener via Mijn Umc Portaal wijzigen?

Ja, u kunt via het portaal afspraken bekijken en wijzigen. Door naar de afsprakenkalender te gaan, heeft u de optie om afspraken te verzetten naar een ander moment dat u beter uitkomt.