Inloggen bij Mijn Mch

Mijn Mch inloggen

 

Mijn MCH is een online platform dat speciaal is ontworpen voor patiënten van het Medisch Centrum Haaglanden. Het biedt een scala aan handige functies en services die het gemakkelijker maken om uw medische informatie te beheren en toegang te krijgen tot de zorg die u nodig heeft.

Met Mijn MCH kunt u al uw medische gegevens op één plek bewaren. U kunt bijvoorbeeld uw afspraken bekijken, uw medicatieoverzicht raadplegen en laboratoriumuitslagen inzien. Dit zorgt ervoor dat u altijd een duidelijk overzicht heeft van uw gezondheidssituatie en de behandelingen die u ondergaat.

Inloggen bij Mijn MCH

Het inloggen bij Mijn MCH is eenvoudig en veilig. Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account, heeft u uw DigiD nodig. DigiD is een persoonlijke inlogcode waarmee u veilig kunt inloggen bij verschillende online diensten van de Nederlandse overheid en zorginstellingen.

Als u nog geen DigiD heeft, kunt u deze eenvoudig aanvragen op de website van DigiD. Zodra u uw DigiD heeft ontvangen, kunt u deze gebruiken om in te loggen bij Mijn MCH.

Als u al een DigiD heeft, kunt u direct naar de website van Mijn MCH gaan. Op de homepage vindt u een inlogformulier waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren. Nadat u succesvol bent ingelogd, krijgt u toegang tot uw persoonlijke account en alle beschikbare functies.

Het is belangrijk om uw inloggegevens goed te bewaren en niet met anderen te delen. Op die manier zorgt u ervoor dat uw persoonlijke medische informatie veilig blijft.

FAQ

Hoe kan ik een afspraak maken via Mijn MCH?
U kunt eenvoudig een afspraak maken via Mijn MCH door naar de afsprakenpagina te gaan en de gewenste datum en tijd te selecteren. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van uw afspraak.
Kan ik mijn medicatieoverzicht aanpassen?
Nee, het is niet mogelijk om uw medicatieoverzicht zelf aan te passen. Eventuele wijzigingen worden door uw behandelend arts of apotheker doorgevoerd.
Hoe lang blijven mijn gegevens bewaard in Mijn MCH?
Uw gegevens worden conform de geldende wet- en regelgeving bewaard. Raadpleeg de privacyverklaring van Mijn MCH voor meer informatie hierover.
Kan ik mijn laboratoriumuitslagen direct inzien?
Ja, zodra uw laboratoriumuitslagen beschikbaar zijn, kunt u deze direct inzien op Mijn MCH.