Inloggen bij Mijn Ing Met Qr Code

Mijn Ing Met Qr Code inloggen

 

Mijn ING met QR-code is een handige en veilige manier om in te loggen op je ING account. Met deze functie kun je snel en eenvoudig toegang krijgen tot je persoonlijke financiën via de ING app. Het maakt gebruik van een QR-code als een extra beveiligingslaag, waardoor het bijna onmogelijk is voor anderen om toegang te krijgen tot je account zonder jouw toestemming.

Om in te loggen met de QR-code moet je ervoor zorgen dat je de meest recente versie van de ING app hebt gedownload op je smartphone of tablet. Vervolgens open je de app en selecteer je de optie “Inloggen met QR-code”. Je krijgt dan een unieke QR-code te zien op het scherm van je apparaat.

Om in te loggen, ga je naar de ING website op je computer en klik je op de optie “Inloggen met QR-code”. Je wordt dan gevraagd om de QR-code te scannen met de camera van je smartphone of tablet. Zorg ervoor dat je de camera goed richt op de QR-code en wacht tot de app de code heeft gescand.

Zodra de QR-code is gescand, word je automatisch ingelogd op je ING account. Het is een snelle en eenvoudige manier om toegang te krijgen tot je financiële gegevens zonder gedoe met wachtwoorden en gebruikersnamen. Bovendien is het heel veilig, omdat de QR-code slechts enkele minuten geldig is en telkens een nieuwe code wordt gegenereerd.

Inloggen bij Mijn ING met QR-code

Om in te loggen bij Mijn ING met QR-code, volg je de volgende stappen:

  1. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de ING app hebt gedownload op je smartphone of tablet.
  2. Open de ING app en selecteer de optie “Inloggen met QR-code”.
  3. Op je computer, ga naar de ING website en klik op de optie “Inloggen met QR-code”.
  4. Scan de unieke QR-code die wordt weergegeven op het scherm van je computer door de camera van je smartphone of tablet te richten op de code.
  5. Wacht tot de app de code heeft gescand en je automatisch inlogt op je ING account.

Zo eenvoudig is het om in te loggen bij Mijn ING met QR-code. Het bespaart tijd en biedt een extra laag van beveiliging voor je account. Je kunt je financiën snel en gemakkelijk beheren zonder dat je je wachtwoord hoeft te onthouden.

FAQ

Hoe lang is de QR-code geldig?

De QR-code is slechts enkele minuten geldig. Elke keer als je wilt inloggen, wordt er een nieuwe code gegenereerd.

Werkt de QR-code alleen op mijn smartphone of tablet?

Ja, om de QR-code te scannen en in te loggen bij Mijn ING, heb je de ING app nodig op je smartphone of tablet.

Wat als ik mijn smartphone of tablet niet bij me heb?

Als je je smartphone of tablet niet bij je hebt, kun je nog steeds inloggen op je ING account via de reguliere inlogmethode op de ING website.

Kan ik de QR-code meerdere keren gebruiken?

Nee, elke QR-code is uniek en kan slechts eenmaal worden gebruikt om in te loggen.

Kan iemand anders mijn QR-code scannen en toegang krijgen tot mijn account?

Nee, de QR-code is persoonlijk en kan alleen worden gescand met de ING app op jouw smartphone of tablet. Zorg ervoor dat je je apparaat goed beveiligt met een wachtwoord of biometrische gegevens om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.