Inloggen bij Mijn Garage

Mijn Garage inloggen

 

Welkom bij Mijn Garage, de online tool waarmee u uw garagediensten kunt beheren en bijhouden. Of u nu een auto-eigenaar bent of een professionele monteur, Mijn Garage is de ideale oplossing voor het organiseren van al uw autogerelateerde taken. Van het plannen van onderhoudsbeurten tot het bijhouden van reparaties en het beheren van uw voertuigen, Mijn Garage biedt een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface voor al uw garagebehoeften.

Met Mijn Garage kunt u al uw voertuigen gemakkelijk registreren en belangrijke informatie over uw auto’s bijhouden. U kunt gegevens zoals het merk, model, bouwjaar en kilometerstand invoeren. Dit stelt u in staat om een gedetailleerd overzicht te hebben van al uw voertuigen op één plek. Bovendien kunt u herinneringen instellen voor periodiek onderhoud, zodat u nooit een olieverversing, bandenwissel of andere essentiële servicebeurt mist.

Inloggen bij Mijn Garage

Om toegang te krijgen tot Mijn Garage, moet u zich eenvoudigweg registreren en een account aanmaken. U kunt uw gegevens invoeren en een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord kiest om de beveiliging van uw account te waarborgen. Nadat u uw account heeft gemaakt, kunt u inloggen op Mijn Garage met uw gekozen referenties.

Eenmaal ingelogd, heeft u toegang tot het volledige scala aan functies en mogelijkheden van Mijn Garage. U kunt uw voertuigen toevoegen, bewerken of verwijderen, onderhoudsbeurten plannen, reparaties registreren, facturen bijhouden en nog veel meer. Met een gebruiksvriendelijke interface en handige tools kunt u uw autobeheer vereenvoudigen en efficiënter maken.

Veelgestelde vragen over Mijn Garage:

1. Kan ik meerdere voertuigen toevoegen aan mijn Mijn Garage-account?

Ja, u kunt meerdere voertuigen toevoegen en beheren in uw Mijn Garage-account. Het enige wat u hoeft te doen is de relevante informatie van elk voertuig invoeren, zoals merk, model, bouwjaar en kilometerstand. Op deze manier heeft u een overzicht van al uw voertuigen op één plek.

2. Hoe kan ik herinneringen instellen voor periodiek onderhoud?

Het instellen van herinneringen voor periodiek onderhoud is eenvoudig met Mijn Garage. Nadat u uw voertuig heeft toegevoegd, kunt u de gewenste onderhoudsbeurten instellen, zoals olieverversingen, bandenwissels of remcontroles. Mijn Garage stuurt u automatisch herinneringen wanneer de datum nadert, zodat u nooit een onderhoudsbeurt mist.

3. Kan ik reparaties en facturen bijhouden in Mijn Garage?

Absoluut! Mijn Garage biedt u de mogelijkheid om reparaties en bijbehorende facturen bij te houden. U kunt belangrijke details vastleggen, zoals de aard van de reparatie, de betrokken onderdelen, de kosten en de bijbehorende factuurnummers. Dit helpt u om een overzicht te houden van alle reparaties en uitgaven voor uw voertuigen.