Inloggen bij Mijn Etz

Mijn Etz inloggen

 

Mijn Etz is een online platform dat patiënten toegang geeft tot hun medische gegevens en diensten van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Met Mijn Etz kunnen patiënten eenvoudig en veilig communiceren met hun zorgverleners, afspraken maken of annuleren, uitslagen inzien en herhaalrecepten aanvragen. Het is een handige tool die het makkelijker maakt om betrokken te zijn bij de eigen gezondheid en zorg.

Een belangrijk onderdeel van Mijn Etz is het inlogproces. Inloggen bij Mijn Etz is essentieel om toegang te krijgen tot alle beschikbare functies en informatie. Het inlogproces is eenvoudig en veilig, waardoor patiënten met een gerust hart gebruik kunnen maken van de online mogelijkheden. Hieronder volgt een uitleg over hoe inloggen bij Mijn Etz werkt.

Inloggen bij Mijn Etz

Om in te loggen bij Mijn Etz heb je een persoonlijke account nodig. Deze account kun je aanmaken bij de balie van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Bij het aanmaken van je account ontvang je inloggegevens, bestaande uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. Met deze gegevens kun je vervolgens inloggen op het Mijn Etz platform.

Het inloggen zelf is heel eenvoudig. Ga naar de website van Mijn Etz en klik op de knop ‘Inloggen’. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’ om toegang te krijgen tot je persoonlijke online omgeving. Als de ingevoerde gegevens correct zijn, kom je direct terecht op de startpagina van Mijn Etz.

Het is belangrijk om je inloggegevens goed te bewaren en ze niet met anderen te delen. Op deze manier blijft je account veilig en behoud je controle over je eigen medische gegevens. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan kun je via de website eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg hiervoor de instructies op het scherm en je ontvangt per e-mail een link om je wachtwoord te resetten.

Na het succesvol inloggen kun je alle functies van Mijn Etz gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een afspraak maken met een specialist, je medische gegevens inzien of een bericht sturen naar je zorgverlener. Mijn Etz biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving waarin je eenvoudig kunt navigeren en de gewenste handelingen kunt verrichten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik een account aanmaken bij Mijn Etz?
  Om een account aan te maken bij Mijn Etz dien je langs te gaan bij de balie van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Hier ontvang je inloggegevens waarmee je kunt inloggen op het platform.
 • Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
  Ja, als je bent ingelogd bij Mijn Etz kun je je wachtwoord wijzigen via de accountinstellingen. Kies een nieuw wachtwoord en bevestig deze om de wijzigingen op te slaan.
 • Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
  Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je via de website van Mijn Etz een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg hiervoor de instructies op het scherm en je ontvangt per e-mail een link om je wachtwoord te resetten.
 • Kan ik Mijn Etz ook gebruiken op mijn smartphone?
  Ja, Mijn Etz is ook beschikbaar als mobiele applicatie voor smartphones. Deze kun je downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).