Inloggen bij Mijn Bankgiro Loterij

Mijn Bankgiro Loterij inloggen

 

Heb je een account bij Mijn Bankgiro Loterij en wil je inloggen om bijvoorbeeld je persoonlijke gegevens te bekijken of je loten te controleren? Het inloggen bij Mijn Bankgiro Loterij is eenvoudig en snel te doen via de website. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot je persoonlijke account:

 1. Open de website van Bankgiro Loterij.
 2. Klik op de knop “Inloggen” rechtsboven in het menu.
 3. Vul je gebruikersnaam in.
 4. Voer je wachtwoord in.
 5. Klik op de “Inloggen” knop.

Na het volgen van deze stappen ben je ingelogd op Mijn Bankgiro Loterij en kun je gebruik maken van alle beschikbare functionaliteiten. Zo kun je eenvoudig je loten beheren, je persoonlijke gegevens wijzigen en de uitslagen van de trekkingen bekijken.

Veelgestelde vragen over het inloggen bij Mijn Bankgiro Loterij:

Hoe kan ik een account aanmaken bij Mijn Bankgiro Loterij?
Om een account aan te maken bij Mijn Bankgiro Loterij kun je de volgende stappen volgen:

 1. Ga naar de website van Bankgiro Loterij.
 2. Klik op de knop “Registreren”.
 3. Vul je persoonlijke gegevens in.
 4. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord.
 5. Bevestig je registratie via de e-mail die je ontvangt.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?
Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je dit eenvoudig opnieuw instellen:

 1. Ga naar de inlogpagina van Mijn Bankgiro Loterij.
 2. Klik op de link “Wachtwoord vergeten”.
 3. Vul je gebruikersnaam in en klik op “Versturen”.
 4. Je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Bankgiro Loterij?
Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Bankgiro Loterij door te bellen naar het telefoonnummer 0909-300 1600 (€ 0,50 per gesprek) of door een e-mail te sturen naar klantenservice@bankgiroloterij.nl. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.