Inloggen bij Mijn Asz

Mijn Asz inloggen

 

Mijn ASZ is een online portaal dat patiënten de mogelijkheid biedt om toegang te krijgen tot hun medische gegevens, afspraken te maken en medicatie te raadplegen. Het is een handige en veilige manier om met het Albert Schweitzer ziekenhuis te communiceren en zo de zorgervaring te verbeteren.

Een van de belangrijkste functies van Mijn ASZ is het inloggen op het portaal. In dit artikel zullen we bespreken hoe je kunt inloggen bij Mijn ASZ en wat je kunt verwachten zodra je bent ingelogd.

Inloggen bij Mijn ASZ

Om toegang te krijgen tot Mijn ASZ, moet je eerst naar de officiële website van het Albert Schweitzer ziekenhuis gaan. Eenmaal op de website, kun je de knop “Inloggen Mijn ASZ” vinden. Klik op deze knop om naar het inlogscherm te gaan.

Op het inlogscherm wordt gevraagd om je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat je deze gegevens bij de hand hebt. Nadat je je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd, klik je op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot Mijn ASZ.

Eenmaal ingelogd, krijg je toegang tot verschillende functies binnen Mijn ASZ. Je kunt je persoonlijke gegevens bekijken en bewerken, afspraken maken en annuleren, je medicatie bekijken en herhaalrecepten aanvragen. Daarnaast kun je ook informatie vinden over lopende onderzoeken en uitslagen van eerdere onderzoeken bekijken.

FAQ

Hoe kan ik een account aanmaken voor Mijn ASZ?
Om een account aan te maken voor Mijn ASZ, moet je contact opnemen met de klantenservice van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Zij zullen je voorzien van de benodigde informatie en begeleiding om een account aan te maken.
Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam/wachtwoord ben vergeten?
Als je je gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kun je op het inlogscherm van Mijn ASZ klikken op de link “Gebruikersnaam vergeten?” of “Wachtwoord vergeten?”. Volg de instructies om je gebruikersnaam of wachtwoord te herstellen.
Kan ik Mijn ASZ gebruiken om een nieuwe afspraak te maken?
Ja, binnen Mijn ASZ kun je afspraken maken en annuleren. Ga naar de afsprakenpagina en volg de stappen om een nieuwe afspraak te maken.
Zijn mijn medische gegevens veilig binnen Mijn ASZ?
Ja, het Albert Schweitzer ziekenhuis neemt de veiligheid van medische gegevens zeer serieus. Er worden strenge beveiligingsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig en vertrouwelijk zijn.