Inloggen bij Mijn Alrijne

Mijn Alrijne inloggen

 

Mijn Alrijne is een online platform dat patiënten van Alrijne Ziekenhuis, Leiderdorp, Leiden en Alphen aan den Rijn toegang geeft tot hun medische gegevens, afspraken en persoonlijke informatie. Met Mijn Alrijne kunnen patiënten gemakkelijk en veilig communiceren met hun zorgverleners en hebben ze altijd toegang tot hun belangrijke gezondheidsinformatie.

Door in te loggen op Mijn Alrijne krijgen patiënten de mogelijkheid om hun eigen medische gegevens in te zien, zoals uitslagen van onderzoeken, behandeloverzichten en medicatieoverzichten. Daarnaast kunnen zij ook afspraken maken, verzetten of annuleren. Mijn Alrijne biedt dus een handige en efficiënte manier om betrokken te blijven bij de eigen gezondheidszorg en de regie in eigen hand te houden.

Inloggen bij Mijn Alrijne

Het inloggen bij Mijn Alrijne is eenvoudig en veilig. Om toegang te krijgen tot het platform hebben patiënten een account nodig. Dit account kunnen zij aanmaken bij de receptie van het ziekenhuis of online via de website van Alrijne Ziekenhuis.

Als patiënt krijgt u toegang tot Mijn Alrijne met behulp van een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, of met behulp van uw DigiD. Het is belangrijk om deze inloggegevens goed te bewaren en niet te delen met anderen. Op deze manier blijft uw medische informatie veilig en privé.

Na het succesvol inloggen komen patiënten terecht in hun persoonlijke Mijn Alrijne omgeving. Hier hebben zij een overzicht van hun gegevens, afspraken en kunnen zij direct contact opnemen met hun zorgverleners.

FAQ

Hoe kan ik een account aanmaken bij Mijn Alrijne?

Om een account aan te maken bij Mijn Alrijne kunt u terecht bij de receptie van het ziekenhuis of online via de website van Alrijne Ziekenhuis. Zij zullen u voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord, of helpen met het activeren van uw DigiD.

Kan ik Mijn Alrijne ook gebruiken voor het maken van afspraken?

Ja, via Mijn Alrijne kunt u eenvoudig afspraken maken, verzetten of annuleren. Dit kan handig zijn wanneer u niet in de gelegenheid bent om telefonisch contact op te nemen.

Kan ik mijn medische gegevens inzien via Mijn Alrijne?

Ja, na het inloggen krijgt u toegang tot uw medische gegevens. U kunt hierbij denken aan uitslagen van onderzoeken, behandeloverzichten en medicatieoverzichten. Al uw belangrijke gezondheidsinformatie is hier overzichtelijk bij elkaar.

Hoe kan ik contact opnemen met mijn zorgverleners via Mijn Alrijne?

Nadat u bent ingelogd bij Mijn Alrijne heeft u de mogelijkheid om direct contact op te nemen met uw zorgverleners. Dit kan via een beveiligde berichtenfunctie binnen het platform.