Inloggen bij Mews

Mews inloggen

 

Mews is een toonaangevend cloudgebaseerd property management systeem (PMS) dat speciaal is ontworpen voor de hotelindustrie. Met Mews kunnen hotels en resorts hun dagelijkse activiteiten beheren, zoals reserveringen, check-ins, check-outs en facturering, allemaal op één geïntegreerd platform.

Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de intuïtieve interface van Mews maken het gemakkelijk voor hotelmedewerkers om snel en efficiënt te navigeren. Met Mews kunnen hotels de klantervaring verbeteren, de operationele efficiëntie verhogen en de inkomsten maximaliseren.

Inloggen bij Mews

Het inloggen bij Mews is een eenvoudig proces dat gebruikers snel toegang geeft tot het PMS-platform. Om in te loggen bij Mews, volg je gewoon de onderstaande stappen:

  1. Open de Mews-inlogpagina op je webbrowser.
  2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Klik op de “Inloggen” knop.

Zodra je op “Inloggen” hebt geklikt, word je direct naar het hoofddashboard van Mews gebracht. Hier heb je toegang tot alle functies en tools die je nodig hebt om je hotelactiviteiten te beheren.

Het inloggen bij Mews is veilig en betrouwbaar. Mews maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals encryptie en twee-factor authenticatie, om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn.

FAQ

Hoe kan ik mijn wachtwoord bij Mews wijzigen?
Om je wachtwoord bij Mews te wijzigen, volg je deze stappen:

1. Ga naar de Mews-inlogpagina en log in op je account
2. Klik op je profielfoto in de bovenste rechterhoek van het scherm
3. Selecteer “Profiel bewerken” in het vervolgkeuzemenu
4. Ga naar het tabblad “Account” en klik op “Wijzig wachtwoord”
5. Voer je huidige wachtwoord in, kies een nieuw wachtwoord en bevestig het
6. Klik op “Wachtwoord wijzigen” om de wijzigingen op te slaan

Na het wijzigen van je wachtwoord kun je inloggen bij Mews met je nieuwe wachtwoord.

Kan ik meerdere gebruikers hebben voor mijn Mews-account?
Ja, je kunt meerdere gebruikers hebben voor je Mews-account. Mews biedt de mogelijkheid om verschillende gebruikersrollen toe te wijzen, afhankelijk van de toegangsrechten die je wilt verlenen aan elk teamlid. Dit zorgt voor een effectieve samenwerking en gecentraliseerd beheer van je hotelactiviteiten.
Zijn mijn gegevens veilig bij Mews?
Ja, je gegevens zijn veilig bij Mews. Mews maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig en beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang. Daarnaast worden regelmatig back-ups gemaakt van je gegevens om ervoor te zorgen dat er geen waardevolle informatie verloren gaat.