Inloggen bij Maris Magister

Maris Magister inloggen

 

Maris Magister is een onderwijsplatform dat wordt gebruikt door veel scholen in Nederland. Het is een uitgebreid systeem waarmee docenten lessen kunnen plannen, cijfers kunnen bijhouden en communiceren met leerlingen en ouders. Maris Magister heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt vele mogelijkheden voor educatieve doeleinden.

Inloggen bij Maris Magister is een eenvoudig proces dat beschikbaar is voor docenten, leerlingen en ouders. Met een persoonlijke inlognaam en wachtwoord kunnen gebruikers toegang krijgen tot hun eigen accounts en de functionaliteiten van Maris Magister gebruiken.

Inloggen als docent

Docenten kunnen inloggen op Maris Magister om lessen te plannen, cijfers in te voeren en contact te onderhouden met leerlingen en ouders. Het inloggen als docent gaat als volgt:

 1. Ga naar de website van Maris Magister
 2. Klik op de knop “Inloggen”
 3. Voer uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in
 4. Klik op “Inloggen”

Na het succesvol inloggen, wordt de docent naar zijn persoonlijke startpagina geleid waar hij verschillende opties heeft om lessen te plannen, cijfers in te voeren en berichten naar leerlingen en ouders te sturen.

Inloggen als leerling

Leerlingen kunnen inloggen op Maris Magister om hun rooster te bekijken, cijfers in te zien en opdrachten in te leveren. Het inloggen als leerling gaat als volgt:

 1. Ga naar de website van Maris Magister
 2. Klik op de knop “Inloggen”
 3. Voer je persoonlijke inlognaam en wachtwoord in
 4. Klik op “Inloggen”

Na het succesvol inloggen, krijgt de leerling toegang tot zijn persoonlijke pagina waar hij zijn rooster, cijfers en opdrachten kan bekijken en eventueel contact kan opnemen met docenten.

Inloggen als ouder

Ouders kunnen inloggen op Maris Magister om de voortgang van hun kinderen te volgen, cijfers in te zien en berichten van docenten te ontvangen. Het inloggen als ouder gaat als volgt:

 1. Ga naar de website van Maris Magister
 2. Klik op de knop “Inloggen”
 3. Voer uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in
 4. Klik op “Inloggen”

Na het succesvol inloggen, hebben ouders toegang tot de gegevens van hun kinderen, zoals cijfers, aanwezigheid en berichten van docenten.

FAQ

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Om uw wachtwoord te wijzigen, logt u in op Maris Magister en gaat u naar uw persoonlijke instellingen. Klik op de optie “Wachtwoord wijzigen” en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Wat moet ik doen als ik mijn inlognaam of wachtwoord ben vergeten?

Als u uw inlognaam of wachtwoord bent vergeten, neem dan contact op met de beheerder van Maris Magister op uw school. Zij kunnen u helpen uw inloggegevens te herstellen.

Kan ik Maris Magister ook op mijn mobiele apparaat gebruiken?

Ja, Maris Magister heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel Android- als iOS-apparaten. U kunt de app downloaden vanuit de Google Play Store of de App Store en inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.