Inloggen bij Marente

Marente inloggen

 

Marente is een organisatie die zich inzet voor ouderenzorg in de regio Zuid-Holland Noord. Met ruim 30 locaties bieden zij een breed scala aan diensten, zoals thuiszorg, verzorgingshuizen, verpleeghuizen, revalidatie en dagbesteding. Het doel van Marente is om ouderen te ondersteunen en hen een veilige en comfortabele omgeving te bieden waarin zij zich thuis voelen.

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Marente is de mogelijkheid om online in te loggen. Dit biedt diverse voordelen voor zowel cliënten als medewerkers. In dit artikel gaan we dieper in op het inloggen bij Marente en de verschillende mogelijkheden die hierbij komen kijken.

Inloggen bij Marente als cliënt

Als cliënt van Marente kun je gebruikmaken van het online platform Mijn Marente. Dit platform biedt diverse handige functies die het eenvoudiger maken om zaken met betrekking tot je zorg te regelen. Denk hierbij aan het inzien van je zorgplan, het plannen van afspraken, het communiceren met je zorgverleners en het bestellen van hulpmiddelen.

Om in te loggen bij Mijn Marente kun je gebruik maken van je persoonlijke inloggegevens. Deze ontvang je van Marente bij aanmelding. Het inloggen verloopt via een beveiligde verbinding, zodat je gegevens goed beschermd zijn. Na het inloggen kom je terecht in je persoonlijke omgeving, waar je direct toegang hebt tot alle functionaliteiten.

Inloggen bij Marente als medewerker

Voor medewerkers van Marente is er het online Medewerkersportaal. Dit portaal biedt medewerkers toegang tot diverse tools en informatie met betrekking tot hun werkzaamheden. Het inloggen bij het Medewerkersportaal gebeurt ook met persoonlijke inloggegevens.

Met behulp van het Medewerkersportaal kunnen medewerkers onder andere hun rooster bekijken, declaraties indienen, nieuwsberichten lezen en contact onderhouden met collega’s. Daarnaast is er ook een app beschikbaar, waarmee medewerkers eenvoudig en snel toegang hebben tot het portaal.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen over het inloggen bij Marente:

Hoe kan ik mijn inloggegevens voor Mijn Marente aanvragen?
Je kunt je inloggegevens voor Mijn Marente aanvragen door contact op te nemen met de klantenservice van Marente. Zij zullen je verder helpen met het aanmeldproces.
Kan ik mijn inloggegevens voor het Medewerkersportaal resetten?
Ja, als medewerker kun je via het Medewerkersportaal je inloggegevens opnieuw instellen. Volg de instructies op het portaal om dit te doen.
Is er een Marente app beschikbaar voor cliënten?
Op dit moment is er nog geen specifieke app beschikbaar voor cliënten van Marente. Je kunt wel gebruikmaken van het online platform Mijn Marente via de webbrowser op je smartphone of tablet.
Kan ik als medewerker ook buiten werktijden inloggen bij het Medewerkersportaal?
Ja, het Medewerkersportaal is 24/7 beschikbaar voor medewerkers. Zo kun je ook buiten werktijden belangrijke informatie raadplegen of zaken regelen.