Inloggen bij Kapperskorting

Kapperskorting inloggen

 

Kapperskorting.nl is dé online groothandel voor professionals in de kappersbranche. Als kapper kun je hier terecht voor al je benodigdheden, van professionele haarverzorgingsproducten tot kappersmeubilair en stylingtools. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 15.000 producten van bekende merken biedt Kapperskorting.nl alles wat je nodig hebt om jouw klanten te voorzien van een perfecte haarbehandeling.

Naast het ruime assortiment staat Kapperskorting.nl bekend om de scherpe prijzen. Omdat ze rechtstreeks inkopen bij de fabrikant, kunnen ze de producten tegen een voordelige prijs aanbieden. Zo bespaar je als kapper flink op je inkoopkosten en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Inloggen bij Kapperskorting

Als professionele kapper kun je bij Kapperskorting.nl profiteren van extra voordelen door een account aan te maken en in te loggen. Het inloggen is eenvoudig en biedt diverse handige functies voor kappers. Zo heb je altijd toegang tot jouw persoonlijke gegevens en kun je snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen.

Om in te loggen bij Kapperskorting.nl, volg je onderstaande stappen:

 1. Navigeer naar de website van Kapperskorting.nl.
 2. Klik rechtsboven op de knop “Inloggen”.
 3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in.
 4. Klik op de knop “Inloggen”.

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via de optie “Wachtwoord vergeten”. Vul je e-mailadres in en ontvang instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. Zo kun je snel weer inloggen en gebruikmaken van alle voordelen van een account bij Kapperskorting.nl.

Veelgestelde vragen over inloggen bij Kapperskorting

Hoe kan ik een account aanmaken bij Kapperskorting.nl?
Om een account aan te maken bij Kapperskorting.nl, volg je de volgende stappen:
 1. Navigeer naar de website van Kapperskorting.nl.
 2. Klik rechtsboven op de knop “Inloggen”.
 3. Klik op “Account aanmaken”.
 4. Vul je persoonlijke gegevens in, waaronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer.
 5. Kies een wachtwoord en vul deze in.
 6. Accepteer de algemene voorwaarden en privacy policy.
 7. Klik op de knop “Account aanmaken” om je registratie te voltooien.
 8. Je ontvangt een bevestigingsmail met instructies om je account te activeren.
Kan ik mijn gegevens wijzigen nadat ik ingelogd ben?
Ja, nadat je ingelogd bent bij Kapperskorting.nl, kun je jouw persoonlijke gegevens eenvoudig wijzigen. Ga naar “Mijn account” en klik op “Gegevens wijzigen”. Hier kun je onder andere je naam, adres en contactgegevens aanpassen.
Kan ik meerdere accounts hebben bij Kapperskorting.nl?
Nee, het is niet toegestaan om meerdere accounts te hebben bij Kapperskorting.nl. Een account per persoon of bedrijf is voldoende. Heb je problemen met je bestaande account of wil je een nieuw account aanmaken, neem dan contact op met de klantenservice.