Inloggen bij Kaartje 2 Go

Kaartje 2 Go inloggen

 

Kaartje2go is een online platform waarmee je eenvoudig zelf persoonlijke en unieke kaarten kunt maken en versturen. Of je nu een verjaardag, bruiloft, geboorte of bedankje in gedachten hebt, bij Kaartje2go kun je altijd de perfecte kaart vinden. Met een ruime keuze aan designs, lay-outs en aanpasbare opties, kun je jouw kaart volledig personaliseren en er echt iets bijzonders van maken.

Om gebruik te maken van de diensten van Kaartje2go, dien je je eerst aan te melden en in te loggen op de website. Het inloggen bij Kaartje2go gaat heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen om direct aan de slag te kunnen:

  1. Ga naar de website van Kaartje2go
  2. Klik op ‘Inloggen’ rechtsboven in het menu
  3. Vul je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord in
  4. Klik op ‘Inloggen’ om toegang te krijgen tot je account

Na het succesvol inloggen heb je toegang tot al je opgeslagen ontwerpen, adressenboek en besteloverzicht. Je kunt direct verder gaan met het maken van je kaarten of het versturen van eerder gemaakte kaarten. Het inloggen zorgt voor een veilige en persoonlijke ervaring op de website.

Veelgestelde vragen over het inloggen bij Kaartje2go

1. Kan ik meerdere accounts aanmaken bij Kaartje2go?

Nee, bij Kaartje2go kun je slechts één account per e-mailadres aanmaken. Het is echter wel mogelijk om binnen dat ene account meerdere ontwerpen en adressen op te slaan.

2. Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina klikken op ‘Wachtwoord vergeten?’. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten.

3. Kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

Ja, je kunt je accountgegevens altijd wijzigen. Ga naar ‘Mijn account’ en klik op ‘Profiel bewerken’. Hier kun je onder andere je naam, e-mailadres en wachtwoord aanpassen.

4. Worden mijn adresgegevens bewaard bij Kaartje2go?

Ja, Kaartje2go bewaart je adresgegevens zodat je deze niet telkens opnieuw hoeft in te voeren bij het versturen van een kaart. Deze gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

Met deze antwoorden hopen we je vragen over het inloggen bij Kaartje2go beantwoord te hebben. Mocht je nog meer vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Kaartje2go. Veel plezier met het maken en versturen van je persoonlijke kaarten!