Inloggen bij Inplanning Ter Weel

Inplanning Ter Weel inloggen

 

Als het gaat om planning en beheer van medewerkers in de zorgsector, is Inplanning Ter Weel een toonaangevend systeem. Inplanning Ter Weel wordt speciaal ontworpen en aangepast aan de behoeften van zorgorganisatie Ter Weel, waardoor het een zeer effectieve tool is voor het efficiënt plannen van medewerkers.

Met Inplanning Ter Weel hebben zorgmanagers volledige controle over de inzet van hun personeel, waardoor ze gemakkelijk diensten kunnen plannen, rekening houdend met beschikbaarheid en vaardigheden van medewerkers. Dit systeem maakt het ook mogelijk om de gemaakte planning snel en eenvoudig aan te passen wanneer dat nodig is.

Inloggen bij Inplanning Ter Weel

Het inloggen in het Inplanning Ter Weel systeem is eenvoudig en intuïtief. Zorgmedewerkers hebben eenvoudig toegang tot hun roosters en kunnen hun beschikbaarheid aangeven. Hier zijn de stappen om in te loggen bij Inplanning Ter Weel:

  1. Bezoek de website van Inplanning Ter Weel
  2. Klik op de “Inloggen” knop in de navigatiebalk
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in
  4. Klik op de “Inloggen” knop

Na het succesvol inloggen krijgen zorgmedewerkers direct toegang tot hun persoonlijke roosters en kunnen ze ook hun beschikbaarheid beheren. Dit maakt het planningsproces veel efficiënter, omdat het de communicatie tussen medewerkers en zorgmanagers vereenvoudigt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn beschikbaarheid aangeven in Inplanning Ter Weel?

Om je beschikbaarheid aan te geven in Inplanning Ter Weel, moet je na het inloggen naar je persoonlijke rooster gaan. Daar kun je aangeven welke dagen en tijden je beschikbaar bent voor het werken. Zorgmanagers kunnen vervolgens rekening houden met jouw beschikbaarheid bij het plannen van diensten.

Kan ik mijn rooster ook op mijn mobiele apparaat bekijken?

Ja, Inplanning Ter Weel heeft ook een mobiele app beschikbaar, zodat je jouw rooster ook op je mobiele apparaat kunt bekijken. Je kunt de app downloaden vanuit de app store en eenvoudig inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Kan ik herinneringen instellen voor mijn diensten?

Ja, Inplanning Ter Weel biedt de mogelijkheid om herinneringen in te stellen voor jouw geplande diensten. Je kunt kiezen om herinneringen via e-mail of pushmeldingen op je mobiele apparaat te ontvangen. Dit helpt je om altijd op de hoogte te blijven van jouw werkrooster.