Inloggen bij Ici Paris

Ici Paris inloggen

 

Ici Paris XL is een bekende parfumerieketen in Nederland en België. Met meer dan 200 winkels biedt Ici Paris XL een breed assortiment aan luxe parfums, cosmetica en verzorgingsproducten van gerenommeerde merken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe geur, make-upproducten of huidverzorging, bij Ici Paris XL vind je altijd wel iets wat bij je past.

Naast de fysieke winkels heeft Ici Paris XL ook een webshop waar je eenvoudig al je favoriete producten online kunt bestellen. Het is zelfs mogelijk om online advies te krijgen van beautyexperts en je bestelling gratis in één van de winkels te laten bezorgen. Het gemak van online shoppen gecombineerd met de service van een fysieke winkel maakt Ici Paris XL een geliefde bestemming voor beauty-liefhebbers.

Inloggen bij Ici Paris

Heb je een account bij Ici Paris XL? Dan kun je eenvoudig inloggen om toegang te krijgen tot je persoonlijke gegevens en eerdere bestellingen. Het inloggen bij Ici Paris XL is snel en simpel. Volg deze stappen om in te loggen op je account:

 1. Open de website van Ici Paris XL in je internetbrowser.
 2. Klik rechtsboven op de knop “Inloggen”.
 3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in.
 4. Klik op de knop “Inloggen”.

Als de ingevulde gegevens correct zijn, krijg je direct toegang tot je persoonlijke account. Hier kun je bijvoorbeeld je gegevens aanpassen, je bestelhistorie bekijken en je verlanglijstje beheren. Ook kun je in je account speciale aanbiedingen en kortingscodes ontvangen, exclusief voor leden van Ici Paris XL.

FAQ

Veelgestelde vragen over inloggen bij Ici Paris

Hoe kan ik een account aanmaken bij Ici Paris?

Om een account aan te maken bij Ici Paris XL, volg je de volgende stappen:

 1. Ga naar de website van Ici Paris XL.
 2. Klik rechtsboven op de knop “Inloggen”.
 3. Kies voor de optie “Account aanmaken”.
 4. Vul het registratieformulier in met je persoonlijke gegevens.
 5. Klik op de knop “Account aanmaken” om de registratie te voltooien.

Na het aanmaken van je account ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de link in deze mail om je account te activeren. Daarna kun je direct inloggen en gebruikmaken van alle voordelen van je persoonlijke Ici Paris XL-account.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Geen zorgen als je je wachtwoord bent vergeten. Volg deze stappen om een nieuw wachtwoord aan te vragen:

 1. Ga naar de inlogpagina van Ici Paris XL.
 2. Klik op de link “Wachtwoord vergeten?”.
 3. Vul je e-mailadres in en klik op de knop “Verzenden”.

Je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Volg de stappen in de e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken. Daarna kun je weer inloggen op je account.