Inloggen bij Hzs Digitaal

Hzs Digitaal inloggen

 

Hzs Digitaal is het online platform van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) waar studenten kunnen inloggen om toegang te krijgen tot verschillende online diensten en informatie. Het is een handige en gemakkelijke manier om alles wat met je studie te maken heeft op één plek te vinden.

Om in te loggen bij Hzs Digitaal heb je je HvA ID en wachtwoord nodig. Deze heb je gekregen bij je inschrijving voor de HvA en worden gebruikt als authenticatiemiddel om ervoor te zorgen dat alleen studenten toegang hebben tot hun eigen informatie. Als je je wachtwoord bent vergeten of kwijtgeraakt, kun je via de website van de HvA een nieuw wachtwoord aanvragen.

Inloggen bij Hzs Digitaal

Om in te loggen bij Hzs Digitaal ga je naar de website: https://hzs.hva.nl. Dit brengt je naar de startpagina van Hzs Digitaal waar je kunt inloggen met je HvA ID en wachtwoord. Nadat je je hebt aangemeld, kom je op het dashboard van Hzs Digitaal terecht.

Op het dashboard heb je toegang tot verschillende widgets die je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld je rooster bekijken, je cijfers inzien en berichten van docenten ontvangen. Ook kun je via het dashboard snel navigeren naar andere online diensten van de HvA, zoals de online bibliotheek en het studentenportaal.

Naast het dashboard kun je ook direct navigeren naar andere pagina’s binnen Hzs Digitaal door gebruik te maken van het menu aan de linkerkant van de pagina. Hier vind je onder andere informatie over je opleiding, de HvA als organisatie en de verschillende faculteiten en instituten.

FAQ

Wat is Hzs Digitaal?

Hzs Digitaal is het online platform van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) waar studenten kunnen inloggen om toegang te krijgen tot verschillende online diensten en informatie.

Hoe kan ik inloggen bij Hzs Digitaal?

Om in te loggen bij Hzs Digitaal ga je naar de website: https://hzs.hva.nl en vul je je HvA ID en wachtwoord in.

Wat kan ik doen op het dashboard van Hzs Digitaal?

Op het dashboard van Hzs Digitaal heb je toegang tot verschillende widgets die je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld je rooster bekijken, je cijfers inzien en berichten van docenten ontvangen. Je kunt ook snel navigeren naar andere online diensten van de HvA.

Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten als ik het vergeten ben?

Als je je wachtwoord bent vergeten of kwijtgeraakt, kun je via de website van de HvA een nieuw wachtwoord aanvragen.