Inloggen bij Horizonnet

Horizonnet inloggen

 

Horizonnet is een populaire internetprovider die betrouwbare en snelle internetverbindingen aanbiedt aan haar klanten. Met een breed scala aan diensten en pakketten, is Horizonnet een betrouwbare keuze voor zowel particulieren als bedrijven.

Als klant van Horizonnet is het belangrijk om toegang te hebben tot je persoonlijke account. Hierdoor kun je gemakkelijk je facturen bekijken, betalingen regelen, instellingen aanpassen en nog veel meer. Inloggen bij Horizonnet is eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan.

Inloggen bij Horizonnet

Er zijn verschillende manieren om in te loggen bij je Horizonnet account. Hieronder worden een aantal methoden beschreven:

1. Inloggen via de website

Om in te loggen via de website van Horizonnet, volg je de onderstaande stappen:

  1. Open je internetbrowser en ga naar de Horizonnet website.
  2. Zoek naar de “Inloggen” knop op de startpagina van de website en klik erop.
  3. Je wordt nu doorgestuurd naar de inlogpagina.
  4. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden.
  5. Klik op “Inloggen” om toegang te krijgen tot je account.

2. Inloggen via de Horizonnet app

Als je de Horizonnet app hebt gedownload op je smartphone of tablet, kun je eenvoudig inloggen via de app. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Open de Horizonnet app op je apparaat.
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden.
  3. Tik op “Inloggen” om toegang te krijgen tot je account.

3. Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op de optie “Wachtwoord vergeten” op de inlogpagina. Je ontvangt dan instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

FAQ

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Om je gebruikersnaam te wijzigen, neem je contact op met de klantenservice van Horizonnet. Zij zullen je verder helpen met het wijzigen van je gebruikersnaam.

Kan ik meerdere accounts beheren met één Horizonnet inlog?

Nee, elke gebruiker heeft een unieke Horizonnet inlog voor zijn of haar account. Als je meerdere accounts wilt beheren, dien je voor elk account afzonderlijk in te loggen.

Hoe kan ik mijn betalingsgegevens wijzigen?

Om je betalingsgegevens te wijzigen, log je in op je Horizonnet account en ga je naar de instellingen. Hier kun je je betalingsgegevens aanpassen naar wens.


“`