Inloggen bij Horizon Ziggo

Horizon Ziggo inloggen

 

Horizon Ziggo is een televisiedienst van Ziggo die je toegang geeft tot een breed scala aan televisiekanalen, films, series en andere entertainmentopties. Met Horizon Ziggo kunnen gebruikers genieten van hun favoriete programma’s en films, waar en wanneer ze maar willen.

Deze dienst biedt een enorm aanbod aan televisiekanalen, zowel nationaal als internationaal. Je kunt je abonneren op verschillende pakketten, zodat je toegang hebt tot zenders die bij je interesses passen. Of je nu van sport, documentaires, nieuws of entertainment houdt, met Horizon Ziggo zit je altijd goed.

Inloggen bij Horizon Ziggo is eenvoudig en snel. Hier zijn de stappen die je moet volgen om toegang te krijgen tot je account:

  1. Bezoek de officiƫle website van Ziggo.
  2. Klik op de knop “Inloggen” of “Mijn Ziggo” in de rechterbovenhoek van de pagina.
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens heb je ontvangen bij het afsluiten van je Ziggo-abonnement.
  4. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot je Horizon Ziggo-account.

Als je je gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kun je deze herstellen door op de bijbehorende links te klikken op de inlogpagina. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken of je gebruikersnaam te achterhalen.

Veelgestelde vragen over Horizon Ziggo

Hoe kan ik mijn Horizon Ziggo-abonnement upgraden?

Om je Horizon Ziggo-abonnement te upgraden, kun je contact opnemen met de klantenservice van Ziggo. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste pakket voor jouw behoeften en de upgrade voor je regelen.

Kan ik Horizon Ziggo op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, je kunt Horizon Ziggo op meerdere apparaten gebruiken, zoals je televisie, computer, tablet of smartphone. Zorg ervoor dat je de Horizon Go-app downloadt op je mobiele apparaten om onderweg van je favoriete programma’s te genieten.

Kan ik programma’s opnemen met Horizon Ziggo?

Ja, met Horizon Ziggo kun je programma’s opnemen en later bekijken. De Horizon Box heeft een ingebouwde opnamefunctie waarmee je je favoriete programma’s kunt opslaan en op een geschikt moment kunt kijken.

Biedt Horizon Ziggo ook video on demand?

Ja, Horizon Ziggo biedt ook video on demand. Je kunt kiezen uit een brede selectie films en series die je op elk gewenst moment kunt bekijken. Met video on demand heb je de vrijheid om te bepalen wat en wanneer je wilt kijken.

Kan ik mijn Horizon Ziggo-abonnement opzeggen?

Ja, je kunt je Horizon Ziggo-abonnement opzeggen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Ziggo. Houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringsvoorwaarden gelden, afhankelijk van het type abonnement dat je hebt.