Inloggen bij Hhs Portal

Hhs Portal inloggen

 

Hhs Portal is een online platform dat door de Haagse Hogeschool (HHS) wordt aangeboden aan haar studenten en medewerkers. Het portaal biedt toegang tot verschillende functies en diensten die verband houden met het academische en administratieve leven van de instelling.

Naast het raadplegen van hun persoonlijke gegevens en academische resultaten, kunnen studenten er ook informatie vinden over hun lesrooster en examenrooster. Via Hhs Portal kunnen ze zich inschrijven voor cursussen en hun studievoortgang volgen. Docenten daarentegen kunnen via het portaal hun lessen en cursussen beheren, toegang krijgen tot lesmateriaal en opdrachten beoordelen.

Inloggen bij Hhs Portal

Om toegang te krijgen tot Hhs Portal, moeten studenten en docenten zich eerst registreren met hun persoonlijke e-mailadres en wachtwoord. Nadat ze geregistreerd zijn, krijgen ze hun unieke inloggegevens waarmee ze kunnen inloggen op het portaal.

Om in te loggen, moeten gebruikers de volgende stappen volgen:

  • Ga naar de Hhs Portal-website
  • Klik op de knop “Login” in de rechterbovenhoek van de startpagina
  • Voer de unieke inloggegevens in die u hebt ontvangen na registratie
  • Klik op “Inloggen”

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op Hhs Portal, kunt u contact opnemen met de IT-helpdesk van de Haagse Hogeschool voor assistentie.

FAQ

Wat is Hhs Portal?

Hhs Portal is een online platform dat door de Haagse Hogeschool (HHS) wordt aangeboden aan haar studenten en medewerkers.

Wat kan ik doen via Hhs Portal?

Via Hhs Portal kunt u verschillende functies en diensten raadplegen die verband houden met het academische en administratieve leven van de instelling, zoals het raadplegen van uw persoonlijke gegevens, uw lesrooster en examenrooster, uw studievoortgang, enzovoort. Docenten kunnen via Hhs Portal lessen en cursussen beheren, toegang krijgen tot lesmateriaal en opdrachten beoordelen.

Hoe kan ik inloggen op Hhs Portal?

Om in te loggen op Hhs Portal, moet u naar de Hhs Portal-website gaan, klik op de knop “Login” in de rechterbovenhoek van de startpagina, voer de unieke inloggegevens in die u hebt ontvangen na registratie en klik op “Inloggen”.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met inloggen?

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op Hhs Portal, kunt u contact opnemen met de IT-helpdesk van de Haagse Hogeschool voor assistentie.