Inloggen bij Haganum

Haganum inloggen

 

Haganum is een internationale school in Den Haag waar leerlingen voorbereid worden op de wereld van morgen. De school biedt uitdagend en inspirerend onderwijs aan leerlingen van het vmbo-tl, havo, atheneum en gymnasium. Haganum is een kleinschalige school waar persoonlijke aandacht en een veilig leerklimaat centraal staan.

De school is gevestigd in een prachtig historisch pand in het centrum van Den Haag. Het gebouw ademt een sfeer van traditie en geschiedenis uit. Haganum heeft een rijke cultuur en stimuleert leerlingen om zich breed te ontwikkelen. Naast het reguliere onderwijs biedt de school een breed scala aan extracurriculaire activiteiten zoals sport, kunst en muziek.

Inloggen bij Haganum

Haganum hanteert een digitaal leerlingvolgsysteem waar leerlingen en ouders toegang toe hebben. Via dit systeem kunnen zij belangrijke informatie inzien, zoals roosters, cijfers en correspondentie. Om in te loggen bij Haganum, volg je de volgende stappen:

  1. Ga naar de officiële website van Haganum.
  2. Klik op de knop “Inloggen” of “Leerlingportaal”.
  3. Vul je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot het leerlingvolgsysteem.

Houd er rekening mee dat de gebruikersnaam en wachtwoord persoonlijk zijn en vertrouwelijk behandeld moeten worden. Zorg ervoor dat je deze gegevens niet deelt met anderen om de privacy en veiligheid van jouw gegevens te waarborgen.

Als je problemen ondervindt bij het inloggen of als je jouw gebruikersnaam en wachtwoord bent vergeten, neem dan contact op met de administratie van Haganum voor ondersteuning.

FAQ

Hoe kan ik inloggen bij Haganum?

Om in te loggen bij Haganum, ga je naar de officiële website en volg je de instructies op het leerlingportaal.

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord ben vergeten?

Als je jouw gebruikersnaam en wachtwoord bent vergeten, neem dan contact op met de administratie van Haganum voor ondersteuning.