Inloggen bij Eur Osiris

Eur Osiris inloggen

 

Als je je wachtwoord voor Eur Osiris bent vergeten, kun je meestal op de inlogpagina een optie vinden om je wachtwoord te herstellen of opnieuw in te stellen. Volg gewoon de instructies op het scherm en voer de nodige verificatiestappen uit om toegang te krijgen tot je account.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met inloggen?

Als je problemen hebt met inloggen bij Eur Osiris, controleer dan eerst of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd. Zorg ervoor dat je de juiste toetsenbordindeling gebruikt en dat je eventuele extra spaties of speciale tekens vermijdt. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de helpdesk of de IT-ondersteuning van de Erasmus Universiteit Rotterdam voor verdere assistentie.

Kan ik Eur Osiris gebruiken op mijn mobiele apparaat?

Ja, Eur Osiris is meestal toegankelijk via mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Je kunt de officiƫle website van de Erasmus Universiteit Rotterdam openen via de webbrowser van je mobiele apparaat en inloggen bij Eur Osiris zoals je normaal zou doen op een computer. Er zijn ook mogelijkheden om specifieke apps te downloaden voor gemakkelijke toegang tot bepaalde functies van Eur Osiris.