Inloggen bij Dbieb Leeuwarden

Dbieb Leeuwarden inloggen

 

Dbieb Leeuwarden is een moderne bibliotheek gelegen in het hart van Leeuwarden. Het is een plek waar mensen van alle leeftijden samenkomen om kennis op te doen, te ontspannen en geïnspireerd te raken. Dbieb Leeuwarden biedt een breed scala aan diensten en faciliteiten, waaronder een uitgebreide collectie boeken, e-books, tijdschriften en films. Daarnaast organiseert de bibliotheek regelmatig lezingen, workshops en andere evenementen om leden te informeren en te vermaken.

Inloggen bij Dbieb Leeuwarden is eenvoudig en biedt toegang tot een wereld van informatie en entertainment. Als lid van de bibliotheek kunt u gebruikmaken van de online catalogus om boeken, e-books, films en andere materialen te vinden en te reserveren. Ook kunt u online verlengingen en reserveringen beheren, uw leengeschiedenis bekijken en meer.

Inloggen op de website

Om in te loggen bij Dbieb Leeuwarden op de website, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de website van Dbieb Leeuwarden.
  2. Klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek van de pagina.
  3. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot uw account.

Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u op de website ook een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op de link “Wachtwoord vergeten?” en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Inloggen in de bibliotheek

Naast inloggen op de website, kunt u bij Dbieb Leeuwarden ook inloggen in de bibliotheek zelf. Dit biedt extra voordelen, zoals toegang tot internet via de computers in de bibliotheek en het lenen van boeken en andere materialen zonder uw lidmaatschapskaart te tonen.

Om in te loggen in de bibliotheek, volgt u deze stappen:

  1. Ga naar de bibliotheekbalie en vraag om uw inloggegevens.
  2. Ontvang uw gebruikersnaam en wachtwoord van de medewerker.
  3. Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de beschikbare computer.
  4. Klik op “Inloggen” om toegang te krijgen tot uw account.

Als u problemen ondervindt tijdens het inloggen of als u andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Dbieb Leeuwarden voor hulp en ondersteuning.

FAQ

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt uw wachtwoord wijzigen door in te loggen op de website van Dbieb Leeuwarden en naar uw accountinstellingen te gaan. Klik op de optie “Wachtwoord wijzigen” en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Hoe kan ik een nieuw lidmaatschap aanvragen?

Om een nieuw lidmaatschap aan te vragen, kunt u naar Dbieb Leeuwarden gaan en zich aanmelden bij de bibliotheekbalie. Hier kunt u alle benodigde informatie verstrekken en een lidmaatschapskaart ontvangen.

Kan ik boeken verlengen via de website?

Ja, u kunt uw boeken verlengen via de website van Dbieb Leeuwarden. Log in op uw account, ga naar “Mijn uitleningen” en selecteer de boeken die u wilt verlengen. Klik op de optie “Verlengen” en uw boeken worden automatisch verlengd.