Inloggen bij Das Mijn Dossier

Das Mijn Dossier inloggen

 

Voor veel mensen blijft hun persoonlijke dossier een complex en ontoegankelijk onderwerp. Het is immers een verzameling van gevoelige gegevens die alleen bedoeld zijn voor bepaalde instanties. Toch is het belangrijk om af en toe inzage te krijgen in je eigen dossier. En dat kan met Das Mijn Dossier, hét platform waar je als burger zelf je eigen gegevens kan beheren en bekijken.

Inloggen bij Das Mijn Dossier is een eitje. Je hebt alleen je DigiD nodig. Met deze persoonlijke inlogcode heb je toegang tot alle gegevens die in jouw dossier zijn opgeslagen. Zo kun je bijvoorbeeld je medische gegevens inzien, maar ook je bankzaken regelen of je belastingaangifte doen. Doordat je zelf controle hebt over wie jouw gegevens mag inzien, blijft jouw privacy gewaarborgd.

Inloggen bij Das Mijn Dossier

Ben je nog niet bekend met Das Mijn Dossier? Dan is het hoog tijd om eens een kijkje te nemen op de website. Zoals gezegd heb je alleen je DigiD nodig om in te loggen. Heb je deze nog niet aangevraagd? Dan kun je dit eenvoudig online doen via de website van DigiD.

Heb je wel al een DigiD? Dan kun je direct inloggen bij Das Mijn Dossier. Ga hiervoor naar de website en klik op de knop ‘Inloggen’. Je wordt nu doorgeleid naar een beveiligde omgeving waar je je DigiD kunt invoeren. Zodra je bent ingelogd, kun je alle gegevens in jouw dossier bekijken en beheren.

FAQ

  • Hoe veilig is Das Mijn Dossier?

    Das Mijn Dossier is een zeer veilig platform waarbij privacy hoog in het vaandel staat. Je hebt zelf controle over wie jouw gegevens mag inzien en het platform voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

  • Wat kan ik allemaal inzien bij Das Mijn Dossier?

    Je kunt onder andere je medische gegevens, bankzaken en belastingaangifte inzien bij Das Mijn Dossier.

  • Kan ik ook gegevens toevoegen aan mijn dossier?

    Ja, je hebt de mogelijkheid om bepaalde gegevens toe te voegen aan jouw dossier. Let er wel op dat niet alle gegevens relevant zijn en toevoegen kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld je belastingaangifte.