Inloggen bij Cura Web Noorderboog

Cura Web Noorderboog inloggen

 

Cura Web Noorderboog is een online systeem waarmee de zorginstelling Noorderboog inzicht biedt in de geleverde zorg aan pati├źnten. Dit systeem is bedoeld om de zorg te verbeteren en de communicatie tussen artsen en verpleegkundigen te ondersteunen. Het is toegankelijk voor medewerkers van Noorderboog via een unieke inlogcode en wachtwoord.

Het inloggen bij Cura Web Noorderboog is gemakkelijk en snel. Als medewerker van Noorderboog kun je via de website van Cura Web naar het inlogscherm gaan. Hier vul je je inlogcode en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het systeem. Het is belangrijk om je inloggegevens veilig te bewaren en deze niet met anderen te delen.

Inloggen bij Cura Web Noorderboog

Om in te loggen bij Cura Web Noorderboog, volg je de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de website van Cura Web.
  2. Klik op de knop ‘Inloggen’ in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Vul je unieke inlogcode en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.
  4. Als je succesvol bent ingelogd, kom je op het startscherm van Cura Web Noorderboog terecht.

Als je je inloggegevens bent vergeten, kun je via de website van Cura Web een nieuw wachtwoord aanvragen. Hiervoor klik je op de link ‘Wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm. Vervolgens vul je je gebruikersnaam in en wordt er een nieuw wachtwoord naar je e-mailadres gestuurd.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik een inlogcode voor Cura Web Noorderboog?

Als medewerker van Noorderboog krijg je automatisch een unieke inlogcode en wachtwoord toegewezen. Deze kun je opvragen bij je leidinggevende of via de afdeling ICT van Noorderboog.

Hoe veilig is mijn informatie in Cura Web Noorderboog?

Cura Web Noorderboog voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van privacy en databescherming. Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot het systeem en je gegevens worden veilig opgeslagen.

Kan ik inloggen bij Cura Web Noorderboog vanaf een andere locatie?

Ja, je kunt inloggen bij Cura Web Noorderboog vanaf elke computer met internettoegang. Het is wel belangrijk om je inloggegevens veilig te bewaren en deze niet met anderen te delen.