Inloggen bij Canvas Fontys

Canvas Fontys inloggen

 

Canvas is de digitale leeromgeving van Fontys Hogescholen. Het is een omgeving waar docenten en studenten informatie kunnen delen en samenwerkingsmogelijkheden kunnen vinden. Hierdoor wordt het eenvoudiger om het onderwijstraject te volgen en te coƶrdineren.

Canvas Fontys biedt veel mogelijkheden voor studenten, waaronder het raadplegen van lesmateriaal, het inleveren van opdrachten en het communiceren met docenten en medestudenten. In het volgende stuk kun je lezen hoe je kunt inloggen bij Canvas Fontys.

Inloggen bij Canvas Fontys

Om in te loggen bij Canvas Fontys, moet je naar de inlogpagina gaan. De URL van de inlogpagina is https://fontys.instructure.com/login/canvas. Op de inlogpagina moet je je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Als je deze gegevens niet hebt, moet je eerst een account aanmaken voordat je kunt inloggen.

Als je je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd, klik je op “Inloggen”. Als je gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn, wordt je doorgestuurd naar je Canvas dashboard. Als er een fout optreedt, krijg je een foutmelding te zien. In dit geval moet je de gegevens opnieuw invoeren en ervoor zorgen dat je geen typfouten maakt.

FAQ

Hoe maak ik een account aan bij Canvas Fontys?
Om een account aan te maken bij Canvas Fontys, moet je een student of medewerker zijn bij Fontys Hogescholen. Als je aan deze vereiste voldoet, kun je op de inlogpagina op “Account aanmaken” klikken en de stappen volgen om een account aan te maken.
Wat moet ik doen als mijn inloggegevens niet werken?
Als je inloggegevens niet werken, controleer dan of je geen typfouten hebt gemaakt. Als je zeker weet dat je gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn, neem dan contact op met de afdeling ISSC van Fontys.
Ik krijg een foutmelding als ik probeer in te loggen. Wat moet ik doen?
Als je een foutmelding krijgt bij het inloggen, controleer dan of je gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn. Als dit het geval is, kan de fout te wijten zijn aan een technisch probleem. Neem in dit geval contact op met de afdeling ISSC van Fontys.