Inloggen bij Boven Ij

Boven Ij inloggen

 

Boven IJ is een ziekenhuis in Amsterdam Noord dat hoogwaardige medische zorg biedt aan de lokale gemeenschap. Met een breed scala aan specialistische behandelingen en zorgprogramma’s is Boven IJ een belangrijke medische voorziening in de regio.

Als patiënt van Boven IJ is het mogelijk om in te loggen op het patiëntenportaal. Dit biedt vele voordelen, waaronder het online inzien van medische gegevens, het maken van afspraken en het communiceren met zorgverleners.

Inloggen bij Boven IJ

Het inloggen bij Boven IJ is eenvoudig en veilig. Als patiënt ontvang je persoonlijke inloggegevens, bestaande uit een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens dien je in te voeren op de daarvoor bestemde inlogpagina van het patiëntenportaal.

Na het succesvol inloggen kom je terecht in een afgeschermde omgeving waar je toegang hebt tot verschillende functies en informatie. Je kunt bijvoorbeeld je eigen medische gegevens inzien, zoals afspraken, onderzoeksresultaten en medicatieoverzichten. Daarnaast is het mogelijk om berichten te versturen naar je zorgverleners en online afspraken te maken of wijzigen.

Het patiëntenportaal van Boven IJ is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en privacy. Alle gegevens worden versleuteld verzonden en opgeslagen in een beveiligde database, zodat alleen jij en je zorgverleners toegang hebben tot je medische informatie.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn inloggegevens verkrijgen?
Je ontvangt je persoonlijke inloggegevens bij je eerste bezoek aan Boven IJ. Deze worden verstrekt door de receptie of een medewerker van het ziekenhuis.
Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten’. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.
Kan ik het patiëntenportaal ook gebruiken op mijn smartphone of tablet?
Ja, het patiëntenportaal van Boven IJ is mobielvriendelijk en kan worden gebruikt op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets. Je kunt de bijbehorende app downloaden in de App Store of Google Play Store.
Hoe lang blijven mijn gegevens bewaard in het patiëntenportaal?
Je medische gegevens worden conform de geldende wet- en regelgeving bewaard. Boven IJ hanteert strikte privacyrichtlijnen en bewaart je gegevens zo lang als nodig is voor het verlenen van goede zorg.