Inloggen bij Bonarius

Bonarius inloggen

 

Bonarius is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in installatietechniek. Met meer dan 50 jaar ervaring is Bonarius uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning en elektrotechniek.

Inloggen bij Bonarius is eenvoudig en biedt verschillende voordelen. Als geregistreerde gebruiker krijg je toegang tot handige online functies, zoals het inzien van facturen, het plannen van onderhoudsafspraken en het indienen van serviceverzoeken. Hierdoor heb je altijd controle over de status van jouw installaties en kun je snel en effici├źnt contact opnemen met Bonarius.

Hoe in te loggen bij Bonarius?

Om in te loggen bij Bonarius, volg je onderstaande stappen:

  1. Ga naar de website van Bonarius
  2. Klik op de knop “Inloggen”
  3. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in
  4. Klik op “Inloggen”

Indien je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via de website. Volg hiervoor de instructies op het scherm en je ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Als je nog geen account hebt, kun je jezelf registreren op de website van Bonarius. Volg hiervoor de registratiestappen en vul alle benodigde gegevens in. Na registratie kun je direct inloggen en gebruikmaken van de online functies.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn facturen inzien?

Om jouw facturen in te zien, log je in op de website van Bonarius en ga je naar het gedeelte ‘Mijn Account’. Hier vind je een overzicht van al je facturen.

Kan ik een serviceverzoek indienen via mijn account?

Ja, zodra je bent ingelogd, kun je via jouw account een serviceverzoek indienen. Vul de benodigde gegevens in en Bonarius neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik een onderhoudsafspraak plannen?

Ga naar het gedeelte ‘Onderhoud’ op de website van Bonarius. Hier kun je een onderhoudsafspraak plannen door de gewenste datum en tijd te selecteren. Vervolgens gaat Bonarius aan de slag met het inplannen van een monteur.