Inloggen bij Belmenietregister

Belmenietregister inloggen

 

Het Bel-me-niet Register is een initiatief van de stichting Infofilter en biedt consumenten de mogelijkheid om zich te registreren en zo te voorkomen dat zij ongevraagd telefonisch benaderd worden door telemarketingbedrijven. Deze registratie is gratis en kan zowel telefonisch als online worden gedaan. Het Register is een belangrijk middel om de privacy van consumenten te beschermen en ongewenste telefoontjes te voorkomen.

Inloggen bij Bel-me-niet Register kan handig zijn voor consumenten die hun registratie willen controleren of wijzigen. Het proces van inloggen is eenvoudig en kan via de website van het Register worden gedaan. Voor het inloggen zijn een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Inloggen bij Bel-me-niet Register

Om in te loggen bij het Bel-me-niet Register volg je de onderstaande stappen:

  1. Bezoek de website van het Bel-me-niet Register.
  2. Klik op de link ‘Inloggen’ of ‘Mijn Account’ bovenaan de pagina.
  3. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.

Als je je gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw aanvragen via de website. Het Bel-me-niet Register stuurt dan een e-mail naar het bijbehorende e-mailadres met instructies om je inloggegevens te herstellen.

Eenmaal ingelogd heb je toegang tot je persoonlijke account bij het Bel-me-niet Register. Hier kun je je registratiegegevens bekijken, wijzigen of verwijderen.

Veelgestelde Vragen over het Bel-me-niet Register

Hoe kan ik me registreren bij het Bel-me-niet Register?
Registratie bij het Bel-me-niet Register kan telefonisch of online worden gedaan. Voor telefonische registratie bel je naar het nummer dat vermeld staat op de website van het Register. Online registratie kan via het aanmeldformulier op de website. Vul je gegevens in en klik op ‘Versturen’. Je ontvangt een bevestigingsmail als de registratie succesvol is verwerkt.
Wat gebeurt er nadat ik me heb geregistreerd?
Na registratie worden jouw gegevens opgenomen in het Bel-me-niet Register. Telemarketingbedrijven zijn wettelijk verplicht om dit Register regelmatig te raadplegen en de geregistreerde telefoonnummers uit hun belbestanden te verwijderen. Het kan echter enkele weken duren voordat je geen telefoontjes meer ontvangt.
Kan ik mijn registratie bij het Bel-me-niet Register wijzigen of verwijderen?
Ja, je kunt je registratiegegevens altijd wijzigen of verwijderen. Log in op je account bij het Bel-me-niet Register en pas je gegevens aan of kies voor de optie om je registratie te verwijderen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de wijzigingen of verwijdering zijn verwerkt.
Kan ik nog gebeld worden nadat ik me heb geregistreerd bij het Bel-me-niet Register?
In principe niet. Telemarketingbedrijven mogen wettelijk gezien geen ongevraagde telefoontjes meer plegen naar geregistreerde telefoonnummers. Mocht je toch nog gebeld worden, kun je een klacht indienen bij het Bel-me-niet Register.