Inloggen bij Aventus Trajectplanner

Aventus Trajectplanner inloggen

 

De Aventus Trajectplanner is een handige tool die studenten helpt bij het plannen van hun studieverloop. Met deze online applicatie kunnen studenten hun lesroosters bekijken, hun voortgang bijhouden en hun persoonlijke studieplannen maken. De Aventus Trajectplanner biedt studenten een overzichtelijke en effici├źnte manier om grip te krijgen op hun studie.

Inloggen bij de Aventus Trajectplanner is eenvoudig en snel. Als student van Aventus ontvang je bij aanvang van je studie je persoonlijke inloggegevens. Met deze gegevens kun je inloggen op de Trajectplanner om toegang te krijgen tot al je studiegerelateerde informatie.

Om in te loggen, ga je naar de website van Aventus. Hier vind je op de homepage een link naar de Trajectplanner. Klik op deze link om naar de inlogpagina te gaan. Vul vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke account.

Het inloggen bij de Aventus Trajectplanner is niet alleen handig voor het bekijken van je lesroosters en studieplannen, maar ook voor het volgen van je voortgang. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe ver je bent met het behalen van je leerdoelen en welke vakken je nog moet volgen. Daarnaast biedt de Trajectplanner ook de mogelijkheid om berichten uit te wisselen met docenten en medestudenten.

FAQ

Hoe kies ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord voor de Aventus Trajectplanner?
Bij aanvang van je studie bij Aventus ontvang je een e-mail met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord voor de Trajectplanner. Deze kun je later indien gewenst wijzigen.
Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord ben vergeten?
Als je je gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kun je contact opnemen met de ICT-helpdesk van Aventus. Zij kunnen je verder helpen en je voorzien van nieuwe inloggegevens.
Is de Aventus Trajectplanner ook beschikbaar via een mobiele app?
Ja, de Aventus Trajectplanner is te gebruiken via een mobiele app. Deze kun je downloaden in de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android). Zo heb je altijd en overal toegang tot je studie-informatie.
Kan ik de Trajectplanner ook gebruiken als ik geen student ben bij Aventus?
Nee, de Aventus Trajectplanner is alleen toegankelijk voor studenten van Aventus. Alleen met de juiste inloggegevens kun je gebruikmaken van deze tool.