Inloggen bij Annatommie

Annatommie inloggen

 

Annatommie is een Nederlandse kliniek die gespecialiseerd is in orthopedie. Voor behandelingen zoals knie-, heup- en schouderoperaties, hernia, enkelverstuikingen en sportblessures ben je bij Annatommie aan het juiste adres. Ze hebben moderne apparatuur en werken met zeer ervaren specialisten die patienten actief betrekken bij het behandelproces.

Voordat je bij Annatommie een behandeling kan ondergaan, dien je eerst ingelogd te zijn op hun website. In dit artikel zal ik je de stappen uitleggen om succesvol in te kunnen loggen bij Annatommie.

Inloggen bij Annatommie

1. Ga naar de website van Annatommie. Dit kun je doen door ‘Annatommie’ in te typen in Google en op de bovenste link te klikken.

2. Klik rechtsboven in het menu op ‘Inloggen’. Hiermee ga je na de inlogpagina.

3. Vul in het eerste veld je e-mailadres in waarmee je bij Annatommie bekend bent.

4. Vul in het tweede veld je wachtwoord in. Let op dat je hierbij ook de hoofdlettergevoeligheid in gedachten houdt.

5. Klik op de knop ‘Log in’.

Mocht het inloggen niet lukken omdat je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op de link ‘Wachtwoord vergeten’. Ze sturen dan een e-mail naar jouw opgegeven e-mailadres om jouw wachtwoord te resetten.

FAQ

Op welke manieren kan ik inloggen bij Annatommie?

Je kunt alleen inloggen bij Annatommie met je eigen e-mailadres en wachtwoord die je bij hen hebt geregistreerd.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je kunt je wachtwoord wijzigen door in te loggen op de website van Annatommie en bij instellingen jouw wachtwoord te wijzigen. Mocht je je wachtwoord zijn vergeten klik dan op de link ‘Wachtwoord vergeten’.

Waarom moet ik inloggen bij Annatommie?

Je moet inloggen bij Annatommie om gebruik te kunnen maken van hun diensten. Daarnaast heb je inzicht in jouw persoonlijke medisch dossier en kun je afspraken inplannen.