Inloggen bij Ambrasoft

Ambrasoft inloggen

 

Ambrasoft is een educatieve softwareontwikkelaar die gespecialiseerd is in het creƫren van interactieve leermiddelen voor kinderen. Met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied heeft Ambrasoft zich gevestigd als een betrouwbare partner voor scholen en ouders.

De software van Ambrasoft is ontworpen om kinderen te helpen bij het leren van verschillende vakken, zoals rekenen, taal en spelend leren. De programma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met docenten en zijn gebaseerd op het Nederlandse onderwijscurriculum. Hierdoor sluiten ze goed aan op wat kinderen op school leren.

Inloggen bij Ambrasoft

Het inloggen bij Ambrasoft is eenvoudig en toegankelijk voor zowel scholen als ouders. Als school kunt u een schoolaccount aanmaken, zodat uw leerlingen toegang krijgen tot de educatieve programma’s van Ambrasoft. Ouders kunnen een individueel account aanmaken voor hun kinderen.

Om in te loggen, gaat u naar de website van Ambrasoft en klikt u op de knop “Inloggen”. Vervolgens wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Scholen hebben een speciale inlogpagina, waar ze hun schoolaccountgegevens kunnen invoeren.

Na het succesvol inloggen krijgt u toegang tot het dashboard van Ambrasoft, waar u de voortgang van uw kinderen kunt volgen en hun resultaten kunt bekijken. U kunt ook nieuwe oefeningen toewijzen en de instellingen aanpassen.

Ambrasoft biedt ook de mogelijkheid om in te loggen via de tablet. Hiervoor kunt u de Ambrasoft-app downloaden op uw tablet en inloggen met uw accountgegevens.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een account aanmaken voor mijn kind bij Ambrasoft?
U kunt een individueel account aanmaken voor uw kind door naar de website van Ambrasoft te gaan en te klikken op “Account aanmaken”. Volg de instructies om het account van uw kind te registreren.
Kan ik als ouder de voortgang van mijn kind volgen?
Ja, als ouder kunt u de voortgang van uw kind volgen via het dashboard van Ambrasoft. Hier kunt u de resultaten bekijken en nieuwe oefeningen toewijzen.
Wat als mijn kind moeite heeft met bepaalde onderwerpen?
Ambrasoft biedt adaptieve oefeningen aan, wat betekent dat ze zich aanpassen aan het niveau van het kind. Hierdoor kan uw kind op zijn of haar eigen tempo leren en oefenen met de moeilijkere onderwerpen.
Is Ambrasoft beschikbaar voor alle niveaus?
Ja, Ambrasoft biedt leermiddelen aan voor verschillende niveaus, van groep 1 tot en met groep 8. De programma’s zijn afgestemd op het Nederlandse onderwijscurriculum.