Inloggen bij Aegon Account

Aegon Account inloggen

 

Bij Aegon kan je een rekening openen waar je zelf kan beleggen. Dit noemen ze de Aegon Account. Op deze manier kan je zelf geld beleggen en hoef je geen adviseur hierbij te betrekken. Je hebt volledige vrijheid in het beheren van je eigen portefeuille. Maar hoe kan je nu gemakkelijk inloggen bij je Aegon Account?

Inloggen bij Aegon Account

Om in te loggen bij je Aegon Account maak je gebruik van de website van Aegon. Hier kan je rechtsboven in klikken op ‘Inloggen’. Als je nog geen account hebt aangemaakt kan dit hier ook, door te klikken op ‘Mijn Aegon account aanvragen’. Als je al een account hebt kan je hier invullen onder ‘Mijn Aegon account’ wat je gebruikersnaam is en wat je wachtwoord is. Vervolgens kan je inloggen.

Als je bent ingelogd kan je direct bij je eigen portefeuille en beleggingsoverzicht. Hier kan je bijvoorbeeld aandelen kopen- en verkopen of je portefeuille aanpassen. Dit kan je doen op het moment dat jij wilt, aangezien je met de Aegon Account volledige vrijheid hebt in het beheren van je portefeuille.

FAQ

Hoe kan ik een Aegon Account aanmaken?

Je kunt een Aegon Account aanvragen op de website van Aegon. Klik hiervoor in de rechterbovenhoek op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Mijn Aegon account aanvragen’. Na het invullen van je gegevens kan je een eigen Aegon Account aanmaken.

Kan ik ook beleggen via een adviseur bij Aegon?

Ja, het is ook mogelijk om via een adviseur te beleggen bij Aegon. Neem hiervoor contact op met Aegon om de verschillende opties te bespreken.

Is mijn geld veilig bij Aegon?

Aegon is een verzekeraar en heeft een bankvergunning. Hierdoor valt jouw geld onder het depositogarantiestelsel. Dit betekent dat jouw geld tot maximaal €100.000,- is gegarandeerd bij een eventueel faillissement van Aegon.